Povratnik

Dinamo potvrdio povratak Emira Dilavera

U prvom mandatu proveo je Dilaver malo više od dvije godine u Dinamu, stigao je u ljeto 2018. i odigrao 71 službenu utakmicu.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2021. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niti godinu dana nije prošlo od odlaska Emira Dilavera s Maksmira, a sad je Dinamo službeno objavio kako se pouzdani stoper vratio u klub. Potpisao je višegodišnji ugovor s klubom i odmah će se staviti na raspolaganje treneru Damiru Krznaru.

U prvom mandatu proveo je malo više od dvije godine u Dinamu, stigao je u ljeto 2018. i odigrao 71 službenu utakmicu. Debitirao je u pobjedi protiv izraelskoga Hapoela iz Be'er Sheve s 5:0 u 2. pretkolu Lige prvaka i bio jedan od najpouzdanijih Modrih braniča u vremenu provedenom na Maksimiru.

Otišao je krajem prijelaznog roka prošle godine s dva naslova prvaka, Superkupom i osiguranim europskim proljećem te nastupima u Ligi prvaka. Od tad je bio igrač turskog Rizespora, a u Maksimir se vratio kao slobodan igrač.

"Drago mi je što sam ponovno u Dinamu i što se sve ovako brzo realiziralo. Baš sam sretan što sam opet ovdje i jedva čekam da krenem raditi, da vidim igrače i upoznam neka nova lica. Pratio sam sve utakmice Dinama dok nisam bio ovdje, prvenstvo i Europu, gledao sam sve s prijateljima. Baš mi je bilo drago kakva je bila prošla sezona, fantastično, i ja sam uživao u tome. Iznimno sam zadovoljan povratkom. Ambicije su uvijek visoke, kad si u Dinamu naravno da imaš velike ambicije. Ostao je kod mene i dalje onaj fajterski gard koji sam imao i prije, idemo gaziti i to je to".

Kopirati
Drag cursor here to close