Navijači nezadovoljni

Dinamo krenuo naplaćivati uslugu koja je do sada bila besplatna

"Postavljena je cijena koja je vrlo pristupačna što širem krugu navijača, te se nadamo da će i sami navijači to prepoznati i dati podršku kroz pretplate kako bi se projekt razvijao i dalje u centralno mjesto okupljanja navijača", poručili su iz kluba
Sport / Nogomet | 08. 11. 2023. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je prije nekoliko mjeseci pokrenuo 'Dinamo Plus' aplikaciju na kojoj su navijači do danas mogli besplatno gledati inače nedostupan sadržaj kao što su ekskluzivni intervjui s igračima, prijenosi utakmica i slično.

Između ostalog, na Dinamo Plus se mogu pratiti utakmice Lige prvaka mladih u kojoj Dinamovi juniori u srijedu od 19 sati gostuju kod Basela.

Objasnili zašto bi navijači trebali imati preplatu

Međutim, od srijede ta usluga neće više biti besplatna, objavili su iz Dinama, te objasnili zašto bi navijači trebali platiti pretplatu, piše Danas.hr

"Između ostalog tu su pristupi utakmicama uživo (UEFA Youth league, domaće utakmice HNL-a juniora, kadeta i pionira), video-materijali iza kulisa, ekskluzivni intervjui s igračima i trenerima, press konferencije, sažeci utakmica te brojni drugi ekskluzivni sadržaji namijenjeni vjernim navijačima koji uvijek žele osjetiti bilo svog najdražeg kluba.

Pozivam sve navijače da se pretplate na Dinamo Plus, jer cijena pretplate je doista simbolička, a mislim da će bogat i raznolik sadržaj doista zadovoljiti svakog velikog navijača Dinama. Premium pretplatnik imat će pristup povijesnim utakmicama Dinama, raznim podcastima, prijenosima mlađih kategorija uživo i još mnogim zanimljivim sadržajima koje smo pripremili za naše navijače", rekao je Darko Podnar, član Uprave kluba.

Naplatni i besplatni dio sadržaja

"Postavljena je cijena koja je vrlo pristupačna što širem krugu navijača, te se nadamo da će i sami navijači to prepoznati i dati podršku kroz pretplate kako bi se projekt razvijao i dalje u centralno mjesto okupljanja navijača najuspješnijeg kluba u državi – sa vrhunskom produkcijom arhive intervjua legendi, povijesnih utakmica, ali i sa velikim brojem novih, modernih sadržaja", poručili su iz kluba.

Premium paket koštati će 2 eura mjesečno, odnosno 19 eura na godišnjoj razini.

Konferencije za medije, izjave igrača i sažeci ostaju besplatni.

Kopirati
Drag cursor here to close