Pojačanja

Dinamo doveo igrača Leicestera

Dennis Gyamfi igrao je standardno za sve mlađe uzraste Leicester Cityja, a sada je došao sreću potražiti u Zagrebu gdje ga čeka novo dokazivanje.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2020. u 22:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski prvak Dinamo doveo je darovitog nogometaša engleskog Leicester Cityja, 18-godišnjeg Dennisa Gyamfia.

U maksimirskoj će momčadi osnažiti konkurenciju na mjestu desnoga braniča. Gyamfi je rođen u nizozemskom Leiderdorpu, nogometno je formiran u Engleskoj kao produkt Leicesterove škole.

Igrao je standardno za sve mlađe uzraste Leicester Cityja, a sada je došao sreću potražiti u Zagrebu gdje ga čeka novo dokazivanje. Donedavno je nastupao za juniorsku pa za mladu U-23 momčad Leicester Cityja.

“Sretan sam što sam došao ovdje, znam da je Dinamo veliki klub, trudit ću se i dati sve od sebe kako bih dodatno napredovao i zadobio povjerenje i trenera i suigrača. Nadam se da ću svojim nastupima pomoći klubu kako bi imao još bolje rezultate. Znam da Dinamo ima bogatu povijest i nadam se da ću ispuniti očekivanja“, rekao je Gyamfi.

Vrijeme će pokazati hoće li ovo biti novi bingo Dinamove skautske službe. Radi usporedbe, još jedan Otočanin, nekadašnji kapetan mlade momčadi londonskog Arsenala, vezist Robbie Burton, zasad ne dobiva previše prilika u prvoj momčadi.

Nagrada za sjajnu sezonu: Novi ugovor Moharramiju

Danas je novi, višegodišnji ugovor potpisao Dinamov Iranac, Sadegh Moharrami, koji je ove sezone zaista odličan.

U klub je stigao prije dvije godine, ali sada se nametnuo kao nezamjenjivi prvotimac.

"Neopisivo sam sretan zbog ovog trenutka. Jako sam sretan u Dinamu i u Zagrebu, trudim se i dajem sve od sebe i drago mi je što je klub prepoznao moj rad. Iskoristit ću maksimalno svaku priliku koju dobijem, tako je bilo i do sada. Uvijek napominjem, ovdje se osjećam kao kod kuće i sretan sam što svi zajedno proživljavamo neke od najljepših trenutaka koji postoje u nogometu. To je veliki uspjeh i privilegij za mene osobno, ali i za cijelu ekipu. Drago mi je i sretan sam što sam dio ove Dinamove priče", rekao je po potpisu novog ugovora Moharrami.

Kopirati
Drag cursor here to close