Španjolski Brazilac

Diego Costa se vratio u Premier ligu

Španjolski nogometaš Diego Costa novi je igrač Wolverhampton Wanderersa, priopćio je u ponedjeljak klub iz Premier lige.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2022. u 22:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wolverhampton Wanderers se našao u problemima s ozljedama jer su mu otpali austrijski napadač Saša Kalajdžić, novi igrač vrijedan 18 milijuna eura koji je ozlijedio ligamente koljena i meksički napadač Raul Jimenez koji pauzira zbog ozljede prepona.

Costa, 33-godišnji bivši nogometaš Atletico Madrida i Chelsea, bio je slobodan igrač nakon što je u siječnju napustio brazilski Atletico Mineiro, i sada je potpisao je jednogodišnji ugovor s Wolvesima.

"Apsolutno smo oduševljeni što možemo poželjeti dobrodošlicu Diegu Costi u Wolvese i povratak u Premier ligu. Serijski pobjednik s bogatim iskustvom na najvišoj razini, Diego će donijeti nešto jedinstveno u našu svlačionicu i na teren, i veselimo se njegovom utjecaju u Molineuxu i Comptonu ove sezone", rekao je predsjednik Wolvesa Jeff Shi u izjavi.

Costa je izgradio sjajnu reputaciju u Chelseaju između 2014. i 2017., postigavši 59 golova u svim natjecanjima za klub s kojim je osvojio dva naslova engleskog prvaka.

Završio je kao najbolji strijelac kluba u sve tri sezone prije nego što je sukob s tadašnjim menadžerom Antoniom Conteom doveo do brzog odlaska i povratka u španjolski Atletico Madrid.

U svoja dva razdoblja u Atleticu zabio je 83 puta, osvojivši dva naslova LaLige i Europsku ligu.

Kopirati
Drag cursor here to close