Rešetanje

Di Canio: Mourinho je propao i igra anti-nogomet

''Triput je dobio otkaz u zadnje četiri godine, potjeran je svuda zbog svog karaktera. Prije je bio dobar i imao je karakter'', kaže Di Canio.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2021. u 10:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Paolo Di Canio

Nekadašnji as Lazia, Juventusa, Napolija, Milana... Paolo di Canio, poznat po brojnim ekscesima vezanima uz njegovo veličanje fašizma, brutalno je kritizirao Jose Mourinha, novog trenera Rome.

Di Canio, podsjetimo, trenutno radi kao analitičar za "Sky Sport Italia", a komentirao je novi angažman Rome, koju će od iduće sezone preuzeti portugalski stručnjak Jose Mourinho.

''Murinjo je najgori od najgorih. Propao je na sve zamislive načine i igra anti-nogomet. Razumijem da je Romi u ovom trenutku trebalo veliko ime, ali to je kao da potpišete igrača koji je gotov. Mourinho je samo htio posao s novcem. Triput je dobio otkaz u zadnje četiri godine, potjeran je svuda zbog svog karaktera. Prije je bio dobar i imao je karakter. Sad mu je Tottenham dao cipelu zbog rezultata i nesposobnosti da podigne ekipu na drugu razinu nakon dvije godine, uz sav novac koji su potrošili'', kaže Di Canio.

Također, dodao je i ovo: ''S obzirom na Romino okruženje, on je dobar. Možda očekujete tko zna što, ali kažem vam da je on najgori od najgorih. On čak i ne igra nogomet, on igra anti-nogomet. Mogli biste uživati na nekoliko press-konferencija, jer kontroverze čine dobro pozorište, ali kažem vam – za rekonstrukciju ekipe on je najgori kojeg su mogli dobiti. To mogu reći jer mi je bio najdraži prije sedam godina, čak i više od Pepa Guardiole'',, zaključio je nekadašnji nogometni as.

 

Kopirati
Drag cursor here to close