Nema brige

Tottenham će platiti dio Mourinhove plaće u prvoj sezoni u Romi

José Mourinho će u Romi imati godišnju plaću od sedam milijuna eura.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2021. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski Tottenham platit će dio Mourinhove plaće u prvoj sezoni u AS Romi, koja je s njime u utorak potpisala trogodišnji ugovor koji započinje u srpnju.

José Mourinho će u Romi imati godišnju plaću od sedam milijuna eura, što je daleko manje od 16 milijuna, koliko je imao u Spursima, koji su mu u travnju dali otkaz. No, Tottenham će u prvoj Mourinhovoj sezoni u Romi morati platiti ostatak iznosa, odnosno devet milijuna eura, objavio je talijanski Sky Sport.

Od kolovoza prošle godine Roma je u vlasništvu američke kompanije "Friedkin Group", koju vode Dan i Ryan Friedkin. Prije par dan Roma je objavila je da konsolidirani dug kluba sa 31. ožujkom ove godine iznosi oko 265 milijuna eura, odnosno da je za tri mjeseca porastao za oko 12 milijuna.

Mourinho se vraća u Italiju nakon 11 godina. Vodio je Inter dvije godine (2008-2010) i osvojio je dva državna prvenstva, a u sezoni 2009–10. trostruku krunu (Ligu prvaka, Serie A i talijanski kup).

Također, "Il Messaggero" je objavio da bi se Mourinhu trebao priključiti i bivši kapetan Rome Daniele De Rossi (37), i to u ulozi pomoćnog trenera. De Rossi je 18 godina igrao za Romu, a nedavno je postao pomoćnik talijanskom izborniku Robertu Manciniju.

Kopirati
Drag cursor here to close