Sastavi i dalje tajna

Derbi Širokog i Zrinjskog: Treneri kuju posebne taktike

Ni Slišković ni Sedloski nisu htjeli otkriti detalje o tome u kojem će sastavu ekipe istrčati na stadion Pecara u nedjelju u hercegovačkom derbiju.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2019. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavak proljetnog dijela sezone u nogometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine već u prvom kolu donosi veliki hercegovački derbi između Širokog i Zrinjskog na Pecari.

Plemići su pred nedjeljni derbi očekivano optimistični, ali optimizam im sam od sebe neće donijeti bodove.

''Utakmica s Igmanom mi je pokazala neke stvari, dobre i loše. Mi smo se dogovorili da pokušmo izaći u susret jedan drugom, te se zahvaljujem Igmanu što je došao u Mostar. Prvo poluvrijeme je pokazalo dosta loših stvari, za razliku od drugog koje je bilo mnogo kvalitetnije. Sada imam mnogo jasniju sliku pred duel sa Širokim Brijegom", jasan je bio Blaž Slišković.

Promjena sastava u odnosu na Igman

S obzirom da je u drugpom poluvremenu Zrinjski bio kudikamo življi, moguće je da je prvi sastav koji je krenuo protiv Igmana ne bude onaj koji će istrčati u nedjelju na Pecari.

"Samo da ne bude ozljeda, a u petom ćemo mjesecu vidjeti koji smo na ljestvici, što smo uradili", kazao je kratko igrač Zrinjskog Amer Bekić osvrćući se na derbi.

Samo je Slobodan Jakovljević bio konstanta u četiri startne postave Zrinjskog u Istri. To je podatak koji potvrđuje težnju Blaža Sliškovića da puno mijenja. Bit će ga teško pročitati i uoči nastavka prvenstva. Plemići su u pripremamam odigrali osam ustakmica, s minimalnih 1:0 pobjedili su Ingram, Istru i Osijek II. Dva pogotka dali su GOŠK-u i Dinamu II, neriješili s Solinom, a izgubili od Dynama České Budějovice 0:2 i Sutjeske iz Nikšića 2:3.

Sedloski također taji sastav

Trener Širokog Brijega Goce Sedloski, tvrdi, još nije odredio sastav za Derbi na Pecari.

''Imamo još tjedan dana priprema, tako da još nisam odredio početni sastav za veliki hercegovački derbi protiv Zrinjskog'', izjavio je Sedloski ranije za službenu klupsku Facebook stranicu.

Utakmica na Pecari igra se u nedjelju, 24. valjače, s početkom u 17:00 sati.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close