Trener GOŠK-a

Denis Ćorić: U nastavku sezone nastavljamo igrati u istom ritmu

U Travniku ćemo i nekim mladim igračima dati priliku kako bi vidjeli gdje su, ali ćemo pristupati svakoj sljedećoj utakmici maksimalno'', istakao je Ćorić te o sljedećem protivniku.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2023. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda i najzanimljiviju utakmicu odigranu u Gabeli ove sezone su pružili GOŠK i Zvijezda, a u okviru 18. kola Prve lige FBiH.

To je svakako bio derbi kola nakon kojeg je pobjedom od 4:1 GOŠK digao svoju prednost spram protivnika na plus 20 bodova, piše Dnevni list.

Gabeljani su poslije 48 minuta imali 3:0, ali je drugo poluvrijeme odličnih 20 minuta odigrala Zvijezda i imala izglednu šansu meč odvesti u punu neizvjesnost. Nisu iskoristili tri gol prilike kod 3:1, a onda je GOŠK zaključio meč drugim golom Nihada Šere na ovom susretu, koji se time izdvojio na vrhu ljestvice najboljih strijelaca Prve lige FBiH sa ukupno 13 pogodaka.

''Prvo poluvrijeme je možda naše najbolje otkad sam tu. Isto tako Zvijezda se pokazala u dobrom svjetlu, nisu bez razloga drugi na tablici. Vidi se da su organizirana ekipa. Ali mi smo igrali tečno, brzo, okomito i brzo postigli tri gola. U drugom dijelu smo primili gol i uvukla se nervoza desetak minuta, ali smo uspjeli uspostaviti ravnotežu u igri'', komentirao je trener GOŠK-a Denis Ćorić.

Dva gola je za GOŠK postigao Nihad Šero, a po jedan Esmir Hasukić i Luka Nižić, dok je za Zvijezdu poentirao Ermin Huseinbašić. Gabeljani su sad na neviđenih plus 20 bodova, i postaje izazov kako igrati preostalih 12 utakmica.

''Istina je da imamo prednost koju smo mogli samo sanjati, ali mi ćemo probati nastaviti igrati ovim tempom. U Travniku ćemo i nekim mladim igračima dati priliku kako bi vidjeli gdje su, ali ćemo pristupati svakoj sljedećoj utakmici maksimalno'', istakao je Ćorić te o sljedećem protivniku dodao:

''Gledao sam Travnik dva puta i mislim da bi trebali imati više bodova s obzirom na njihov roster. Izgubili su posljednju utakmicu sa 4:0, ali nije to tako izgledalo na terenu. Pripremit ćemo se kao za svaku drugu utakmicu, odigrati muški i probati neke mlade igrače. Nismo opterećeni rezultatom, ali uvijek idemo na pobjedu'', zaključio je Denis Ćorić.

Kopirati
Drag cursor here to close