Nikad nije bio njihov!

Delije poslale poruku Piksiju

Sport / Nogomet | 26. 05. 2022. u 23:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Piksi Stojković je od 2005. do 2007. godine bio predsjednik Crvene zvezde koja je za njegova mandata osvojila dvije duple krune.
Međutim, od početka nije pronašao zajednički jezik sa glavnom jezgrom kako se popularno kaže Delija, navijača Zvezde. Čak je jednom prilikom izbačen iz obližnjeg lokala, dok je na njegovu obiteljsku kuću u Nišu bačena bomba. Nezvanično, određeno vrijeme se pričalo o dugu koji je nastao u vrijeme njegove vladavine.

"Kada sam zamoljen da preuzmem Zvezdu, prikazano mi je da je klub u dugu od osam miliona eura. Bilo je mnogo problema, kako finansijskih tako i organizacionih. Isključivali su nam vodu, struju, čak i telefone. Zvezda praktično nije postojala. A onda mi je za tri mjeseca, kada ništa nismo ulagali, rečeno da je dug 11 milijuna eura. Tu su bile razne kamate bankama. Pitao sam o čemu se tu radi, i rekao im da ako se nastavi tako, bićemo do Nove godine u dugu od 15 milijuna. Uz sve to, morali smo da jurimo rezultat i imali budžet od 12 milijuna i u toj situaciji samo je David Copperfield mogao da nam pomogne" izjavio je jednom prilikom Piksi kojeg nije bilo dugo na Marakani.

Ovaj put se pojavio na finalu Kupa, gdje su ga Delije dočekale transparentom:

"Nikad nije bila tvoja. Ti nikad nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe seća se svaki zvezdaš.
Sajonara".

Kopirati
Drag cursor here to close