Zaboravio tekst?

Debitirao za Srbiju i našao se na udaru javnosti jer nije pjevao himnu

Već u prijenosu uživo mnogi su uočili da je Erhan Mašović tijekom intoniranja srpske himne šutio. Svi reprezentativci Srbije pjevali su Bože pravde osim njega.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2022. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Balkan Postası / Nije svakome do pjesme...

Svojedobno je srpski reprezentativac Adem Ljajić odbio pjevati srpsku himnu (zbog čega ga je tadašnji izbornik Siniša Mihajlović izbacio iz reprezentacije), a sad je Srbija dobila još jednog igrača koji je odlučio da neće pjevati Bože pravde.

Ponovno je riječ o nogometašu rođenom u Novom Pazaru, ovoga puta o braniču, 23-godišnjem Erhanu Mašoviću.

Naime, već u prijenosu uživo mnogi su uočili da je Mašović tijekom intoniranja srpske himne šutio. Svi reprezentativci Srbije pjevali su Bože pravde osim njega.

Nije to promaklo ni gledateljima, koji su ga još tijekom utakmice počeli osuđivati na društvenim mrežama.

Inače, Mašović je rođen u Novom Pazaru 1998. godine, a s 15 godina je preselio u Beograd gdje je zaigrao za mlađe kategorije Čukaričkog. Kasnije je igrao za Club Brugge, Trenčin i Horsens, a sada nosi dres njemačkog Bochuma.

Osim što su svi primijetili da Mašović ne pjeva, brojni gledatelji primijetili su da član stručnog stožera srpskog izbornika Dragana Stojkovića Piksija, Japanac Katsuhito Kinoshi iz sveg glasa pjeva himnu "da ga ceo svet razume". VIDEO

Kopirati
Drag cursor here to close