UEFA Europa League

Debakl Feyenoorda kod kuće, Dinamu bod iz Moskve, Leko srušio Mourinha!

U skupini J je Royal Antwerp, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, pobijedio Tottenham s 1:0 i poslije dva kola je na prvom mjestu s maksimalnih šest bodova. Jedini pogodak postigao je izraelski veteran Lior Refaelov u 29. minuti.
Sport / Nogomet | 29. 10. 2020. u 21:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: UEFA Europa League / Zagrebački Dinamo je u prva dva kola odigrao dvaput 0:0

U prvim utakmicama drugog kola Europske lige dogodilo se nekoliko iznenađenja, od kojih je najzanimljivije ono u Rotterdamu gdje je austrijski Wolfsberger sa 4:1 nokautirao Feyenoord i tako zasjeo na vrhu skupine K sa četiri boda.

Trostruki strijelac za Wolfsberger bio je Liendl (6-11m, 13-11m, 60), a jedan je pogodak dodao Joveljić (66-11m), dok je gol za Feyenoord postigao Berghuis (54).

Nogometaši zagrebačkog Dinama su u susretu 2. kola iste skupine na gostovanju kod CSKA u Moskvi igrali 0:0.

Dinamo tako i nakon drugog nastupa u skupini ima razliku pogodaka 0:0 te s dva boda zauzima treće mjesto na ljestvici. Isti broj bodova, ali uz razliku pogodaka 1:1 ima drugi CSKA.

Dinamo će u 3. kolu za tjedan dana ugostiti Wolfsberger.

U skupini J je Royal Antwerp, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, pobijedio Tottenham s 1:0 i poslije dva kola je na prvom mjestu s maksimalnih šest bodova.

Jedini pogodak postigao je izraelski veteran Lior Refaelov u 29. minuti.

U toj je skupini austrijski LASK pobijedio bugarski Ludogorec rezultatom 4:3.

Za LASK su pogađali Husein Balić, Andreas Gruber, Marko Raguž i autogolom Olivier Verdon, dok je za bugarsku ekipu trostruki strijelac bio Elvis Manu.

Kopirati
Drag cursor here to close