Nakon ozljede mladog Gavija

De la Fuente: Uništeni smo

Gavi je potrgao križne ligamente i neće ga biti do kraja sezone. Mladi veznjak plakao je cijelo vrijeme, a atmosfera u svlačionici reprezentacije bila je sablasna.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2023. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Barcelone ali i reprezentacije Španjolske, nisu bili najbolje raspoloženi nakon posljednje utakmice kvalifikacija koju su igrali protiv Gruzije. Razlog je teška ozljeda mladog 19-godišnjeg igrača Barcelone, Gavija.

Gavi je potrgao križne ligamente i neće ga biti do kraja sezone. Mladi veznjak plakao je cijelo vrijeme, a atmosfera u svlačionici reprezentacije bila je sablasna. Potvrdio je to izbornik Luis de la Fuente, koji je na presici rekao:

"U svlačionici je kao na sahrani. Rekao sam igračima da se moraju trgnuti. Moramo krenuti naprijed u znak podrške mladom suigraču. Ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri. Uništeni smo, Gavijeva ozljeda je ozbiljna i ovo je težak trenutak za sve nas. Bio je to nesretni slučaj, ali Gavi je bio savršeno spreman za igru, kao i svi ostali igrači."

Zanimljivo, na platformi X primjetan je sve veći broj objava koje kritiziraju de la Fuentea zbog odluke. Naime, u odnosu na utakmicu protiv Cipra, promijenio je čak devet igrača, ali jedan od dvojice startera u obje utakmice bio je Gavi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close