Oproštaj od Teatra snova

De Gea nakon 12 godina napušta Old Trafford

Španjolski vratar David De Gea potvrdio je da će nakon 12 godina provedenih u dresu Manchester Uniteda napustiti klub s Old Trafforda.
Sport / Nogomet | 08. 07. 2023. u 23:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Bilo je to nezaboravno i uspješno razdoblje od trenutka kad sam došao ovdje. Kad sam kao mladić napuštao Madrid, nisam mislio da ćemo postići ovo što smo uspjeli zajedno. Sad je pravo vrijeme za prihvaćanje novih izazova, kako bih ponovno osjetio poticaj u novom okruženju", poručio je De Gea putem društvenih mreža.

"Manchester će zauvijek biti u mom srcu, Manchester me oblikovao i nikada me neće napustiti", dodao je 32-godišnji De Gea koji je u dresu Uniteda odigrao 545 utakmica, najviše u povijesti Uniteda kad su vratari u pitanju, a u njih 190 nije primio pogodak, što ga u toj statistici čini klupskim rekorderom.

De Geu se povezuje s mogućim odlaskom u Saudijsku Arabiju, putem kojim su krenule već brojne nogometne zvijezde u ovom prijelaznom roku.

United na vratarskoj poziciji ima Deana Hendersona i Toma Heatona, ali će menadžer Erik Ten Hag pokušati kao zamjenu za De Geu dovesti Andrea Onanu iz milanskog Intera

Kopirati
Drag cursor here to close