Premiership

De Gea spašavao United; Tottenham s maksimalnim učinkom

Bila je ovo rekordna 28. gostujuća utakmica Uniteda bez poraza na gostovanju u Premier ligi, a s ova tri boda "crveni vragovi" poravnali su se s West Ham Unitedom, Liverpoolom, Chelseajom i Evertonom...
Sport / Nogomet | 30. 08. 2021. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj utakmici 3. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je u nedjelju kao gost svladao Wolverhampton Wanderers sa 1-0 (0-0).

Jedini pogodak na Molineuxu postigao je Greenwood (80) jakim udarcem sa 10-ak metara iskosa s desne strane.

Bila je ovo rekordna 28. gostujuća utakmica Uniteda bez poraza na gostovanju u Premier ligi, a s ova tri boda "crveni vragovi" poravnali su se s West Ham Unitedom, Liverpoolom, Chelseajom i Evertonom, svi imaju po sedam bodova, dva manje od vodećeg Tottenham Hotspura koji je ranije u nedjelju ostvario minimalnu 1-0 pobjedu na svom terenu protiv Watforda.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Son (42) u završnici prvog poluvremena. Korejski napadač želio je ubaciti loptu pred suparnička vrata iz slobodnog udarca s lijeve strane, no to je učinio toliko loše da je promašio sve igrače, ali je i iznenadio vratara Watforda Bachmanna koji je skamenjeno pratio let lopte u njegov lijevi donji kut.

Rezultati 3. kola (nedjelja):

Burnley - Leeds United 1-1 (Wood 61 / Bamford 86)

Tottenham Hotspur - Watford 1-0 (Son 42)

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 0-1 (Greenwood 80)

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close