Matija Frigan

Dalić o 'zamjeni' za Livaju: Imao je sjajnu sezonu

Dalić je umjesto Marka Livaje pozvao mladog Matiju Frigana koji se nakon sjajne sezone u Rijeci odlučio na transfer u belgijski Westerlo.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2023. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vatreni u petak od 20:45 sati na riječkoj Rujevici igraju novi kvalfikacijski ogled za plasman na europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.

Idući protivnik izabranicima Zlatka Dalića bit će momčad Latvije protiv koje smo naravno favoriti, ali to dakako treba dokazati i na terenu.

Dalić je umjesto Marka Livaje pozvao mladog Matiju Frigana koji se nakon sjajne sezone u Rijeci odlučio na transfer u belgijski Westerlo.

Tamo je za sada odradio šest utakmica i zabio dva gola, a klub se nalazi na pretposljednjem mjestu belgijskog prvenstva, što je prokomentirao i Dalić.

"U lipnju smo rekli da želimo probati nekoliko mladih napadača kako bismo se pripremili za Euro, ako ćemo se plasirati. Najbolji način je uzeti ih s nama. Vidjet ćemo što mogu kada su u A reprezentaciji. Prije smo imali Belju. Frigan je imao sjajnu sezonu, ali možda nije trebao otići u taj klub jer nije u vrhu niti stalno igra napadački nogomet, što njemu treba. No svi imaju šansu", rekao je Dalić u razgovoru za MAXSport televiziju.

Nakon domaće utakmice s Latvijom, Hrvatska će u ponedjeljak, 11. rujna gostovati u Armeniji od 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close