Uspješna priča ide dalje?

Dalić: Nisam nikad rekao da ću otići nakon Eura

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić se osvrnuo u programu Hrvatskog radija na sadržajnu 2023.godinu koju je obilježio nastup u finalu Lige nacija kao i poslovično turbulentne kvalifikacije za Euro.
Sport / Nogomet | 28. 12. 2023. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Bilo je teško, navijači su već kupovali smještaj i karte za Njemačku, a mi doveli sve to u pitanje. Bilo je to vrlo teških mjesec dana za mene i zbog toga sam rekao da nikad nisam osjetio veći motiv nego za te dvije završne dvije utakmice s Latvijom i Armenijom.

Imali smo taj mač nad glavom, iako nije bilo realno da Wales dobije obje utakmice, ali fokus je bio da mi pobijedimo naše dvije utakmice i to smo učinili, pa je na kraju sve ispalo dobro", kazao je Livnjak.

Najavio je izbornik i planove u godini pred nama, a govorio i o svojoj budućnosti na klupi Vatrenih nakon Europskoga prvenstva u Njemačkoj…

"Očekujem da se dobro pripremimo za lipanj. Želim da svi igrači budu zdravi, da imamo dobar izbor za Europsko prvenstvo i da napravimo pravu stvar. Korak po korak, za početak proći grupu…

Moj ugovor do 2026.godine? Nikad se nisam vezao za ugovor, već za osjećaj, motivaciju i rezultate. Nakon Eura ćemo vidjeti kakva je situacija. Nisam nikada rekao da ću otići nakon Njemačke, već sam dao naznaku da ukoliko se dogodi da ne budem toliko moćan, sposoban, motiviran i spreman, da će doći vrijeme za nekog mlađeg s više energije.

To vrijeme će svakako doći, ali sad je o tome rano govoriti, moj je fokus na Euru, motiviran sam da nešto napravim s Hrvatskom, a nakon toga ćemo razgovarati što i kako dalje".

Cijeli razgovor s Dalićem emitirat će se u subotnjoj emisiji "Sport i glazba" HRT-a.

Video:  Brazil v Croatia: Full Penalty Shoot-out | 2022 #FIFAWorldCup
Kopirati
Drag cursor here to close