Široki Brijeg - Emina

Ćužić: I protiv Emine želim sačuvati svoju mrežu i tako pomoći svojoj ekipi

U subotu u 14.00 sati na Mostarskom blatu sastaju se ekipe s najboljim napadima i obranama u ligi
Sport / Nogomet | 03. 11. 2017. u 16:50 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa ŽNK Široki Brijeg u subotu će u Trening kampu ''Musa-Karačić'' na Mostarskom blatu u 14.00 sati ugostiti ekipu ŽF/NK Emina 2016 iz Mostara u izravnom dvoboju za jesenskog prvaka Prve ženske lige Federacije BiH.

Riječ je o utakmici 7. kola u kojem se sastaju prvoplasirana i drugoplasirana ekipa lige koje su u dosadašnjem dijelu natjecanja ostvarile maksimalan učinak u impresivne gol razlike.

Mlada vratarka koja ulijeva povjerenje

Mostarke imaju gol razliku +45 (46:1), pri čemu treba spomenuti kako su dvije utakmice dobile za ''zelenim stolom'', dok su Širokobriježanke u svih šest odigranih utakmica slavile pobjedu bez primljenog pogotka i zauzimaju prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici uz gol razliku +48 (48:0).

Za besprijekornu obranu ŽNK Široki Brijeg, pored iskusnijih obrambenih igračica, velike zasluge idu 17-godišnjoj vratarki Petri Ćužić koja svojom sigurnošću na golu ulijeva dodatno pouzdanje u ekipi trenera Ivana Kvesića.

''Želim i nadam se kako ću i protiv Emine sačuvati svoju mrežu i tako pomoći svojoj ekipi da prvi dio sezone završimo na vrhu tablice'', istaknula je mlada širokobriješka vratarka u razgovoru za Bljesak.info.

Samouvjereni gosti iz Mostara

Iz stožera ŽF/NK Emina poprilično samouvjereno najavljuju kako u Široki Brijeg dolaze ''već sada potvrditi plasman u Premijer ligu BiH''. No, kako ističe naša sugovornica, igračice ŽNK Široki Brijeg se ne zamaraju njihovim porukama.

''Emina je vrlo dobra ekipa i sigurno će biti teško. Ipak, ni naše igre nisu plod slučajnosti nego marljivog i strpljivog rada. Imamo kvalitetu i svakoga možemo pobijediti, pa i Eminu, pogotovo na domaćem travnjaku'', poručila je Ćužić.

Sudeći po najavama iz oba tabora, sutrašnja utakmica na Mostarskom Blatu mogla bi biti jedna od najposjećenijih utakmica u mladoj povijesti ovih dviju ekipa.

Kopirati
Drag cursor here to close