Nije išlo

CSKA otpustio Olića: 'Žao mi je, radovao sam se novoj sezoni'

Vijest o razlazu objavio je CSKA na svojim društvenim mrežama, a Olić se sada posvećuje reprezentaciji Hrvatske gdje je pomoćnik Zlatku Daliću, uz Vedrana Ćorluku.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2021. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: HNS / Ivica Olić, više nije trener moskovskog CSKA-a, vraća se u stožer Vatrenih

Legendarni hrvatski nogometaš Ivica Olić prije svega dva mjeseca je preuzeo ulogu glavnog trenera CSKA Moskve, no danas je raskinuo ugovor s ruskim klubom.

Vijest o razlazu objavio je CSKA na svojim društvenim mrežama, a Olić se sada posvećuje reprezentaciji Hrvatske gdje je pomoćnik Zlatku Daliću, uz Vedrana Ćorluku.

Olić je legenda ruskog kluba s kojim je osvojio Kup UEFA 2005. godine, ali brzo je završio svoj put u Moskvi. Umjesto njega klub će preuzeti njegov dosadašnji pomoćnik Alexey Berezutsky.

"Iskoristio bih priliku da vas informiram o raskidu ugovora s CSKA-om. Danas sam stigao u Moskvu i imao sastanak s upravom kluba. Nakon razgovora klub je odlučio raskinuti našu suradnju. Glavni je razlog različita vizija rada i budućnosti prve momčadi. Žao mi je zbog ovakvog ishoda jer sam se pripremao i s velikim entuzijazmom iščekivao novu sezonu. Iskoristio bih ovu priliku da zahvalim klubu i navijačima zbog odličnog iskustva i ugodna dva mjeseca koja sam proveo u klubu. Svima u CSKA-u i cijeloj armiji navijača želim zdravlje, sreću i uspjeh u budućnosti", izjavio je Olić za CSKA-ovu stranicu.

U vrijeme kad je hrvatski trener preuzeo ruski klub, CSKA je bio peti na tablici, s istim brojem bodova kao trećeplasirani Lokomotiv i s osam bodova manje od prvoplasiranog Zenita.

Zenitova je prednost na kraju porasla na 15 bodova, a prednost Lokomotiva na šest. CSKA je na kraju osvojio šesto mjesto i ostao bez plasmana u europska natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close