Koji đinđov...

Cristiano Ronaldo svojom arogancijom prema Florenziju pokazao nemoć

Realno gledajući, visine ovih dvojice igrača, Florenzija (1,73 m) i Ronalda (1,87 m), ne daju za pravo Portugalcu praviti se na taj način važnim. Vjerojatno je u pitanju njegov ego koji ga u takvim trenucima tjera gledati na svakoga s visine.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2019. u 12:25

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo nikad nije bio dobar gubitnik, a kad od nemoći na terenu dobije napadaje bijesa, ujeda sve oko sebe. Često su mu suci u Španjolskoj opraštali udaranje protivnika bez lopte, a o verbalnom provociranju da se i ne govori.

Ronaldo je  i u derbiju Serie A, u kojem je proteklog vikenda njegov Juventus poražen u susretu s Romom (0:2), imao obračun s Alessandrom Florenzijem, kapetanom Rimljana.

Portugalac je arogantno provocirao Florenzija i pokušao ga uvrijediti, a ovaj mu je kasnije uzvratio golom za pobjedu koju je potom potvrdio Edin Džeko.

Incident se dogodio u 59. minuti: Ronaldu je opravdano poništen gol zbog zaleđa, a onda je došlo do naguravanja u kojem je Portugalac uvredljivim gestikulacijama provocirao kapetana Vučice.

Ironično mu se smijao i poručio mu "da je prenizak da bi pričao", što je Florenzija naravno razbjesnilo.

"On misli, ako je osvojio 'Zlatnu loptu', da može raditi šta hoće. Mi smo dva puta izbacili loptu, a on je nastavio igrati. Mi nismo takvi ljudi...", poručio je Talijan nakon utakmice.

Međutim, realno gledajući, visine ovih dvojice igrača, Florenzija (1,73 m) i Ronalda (1,87 m), ne daju za pravo Portugalcu praviti se na taj način važnim. Vjerojatno je u pitanju njegov ego koji ga u takvim trenucima tjera gledati na svakoga s visine.

Kopirati
Drag cursor here to close