Neznanje ili glupost?

Cristiano Ronaldo na udaru zbog selfieja iz aviona: Nije dan za ovakve objave!

Jedna naizgled obična Ronaldova fotografija izazvala je burne reakcije zbog nezgodnog trenutka u kojem je objavljena i koji se poklapao s mučnim vijestima o nestanku argentinskog nogometaša.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2019. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Cristiano Ronaldo u svom avionu nakon što je osuđen u Španjolskoj

Nestanak zrakoplova u kojem se nalazio Emiliano Sala još uvijek je glavna tema u brojnim svjetskim medijima, a u situaciji dok čitav svijet iščekuje neke nove informacije dogodila se i jedna nespretna objava Cristiana Ronalda koja je izazvala veliki odjek, reklo bi se i bijes u javnosti.

Naime, slavni Portugalac jučer je dobio novčanu kaznu u iznosu od 18,8 milijuna eura te onu uvjetnu zatvorsku zbog utaje poreza u Španjolskoj, a po odlasku iz Madrida, gdje se pojavio pred sudom, odlučio je napraviti selfie u avionu.

Jedna naizgled obična fotografija izazvala je burne reakcije zbog nezgodnog trenutka u kojem je objavljena i koji se poklapao s mučnim vijestima o nestanku argentinskog nogometaša.

"Nije dan za ovakvu objavu. Stvarno nije", komentirao je legendarni Gary Lineker da bi naknadno ipak stao i u malu obranu zvijezde Juventusa:

"Uvjeren sam da nije znao za nestanak aviona, ali netko mu je to trebao reći."

"Nije dobar trenutak", "Ovo je jedna nevjerojatna razina bezosjećajnosti i sebičnosti" , "Ovaj tip uvijek mora sebe stavljati u središte pozornosti", "Miči tu objavu, to nije u redu", "Kako nepromišljeno", "Ovo je onaj 'boli me k****' pristup", samo su neki od komentara kojima se na društvenim mrežama napada slavnog Portugalca, a dio nezadovoljnika je otišao toliko daleko te zaključili da se ovdje radio o dobro promišljenoj akciji njegovog PR tima koji se još jednom odlučio pobrinuti da njihova zvijezda dospije na naslovnice.

Kopirati
Drag cursor here to close