Najbolji odgovor kritičarima

Courtois: Valjda ću sada biti više cijenjen

"Mojoj karijeri je trebala pobjeda u finalu, zbog svog truda koji sam uložio i da bi se moje ime više poštovalo. Mislim da nisam dobivao dovoljno respekta, naročito u Engleskoj" poručio je junak finala
Sport / Nogomet | 29. 05. 2022. u 00:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hod po rubu je na kraju završio velikim trijumfom. Od početka nokaut faze, Real je imao uspona, padova, Chelsea, Manchester City su imali priliku, držali ih u šaci, ali nisu izdržali. Real jeste. I evo ga na tronu po 14. put u povijesti. I opet je Real izdržao sve nalete Liverpoola. I sve one šanse koje su imali njegovi igrači. Courtois je na golu bio u pravom smislu nesavladiv. Branio je rukama, nogama, skidao šuteve iz daljine, iz blizine, iz mrtvog kuta. Sve.

"Mojoj karijeri je trebala pobjeda u finalu, zbog svog truda koji sam uložio i da bi se moje ime više poštovalo. Mislim da nisam dobivao dovoljno respekta, naročito u Engleskoj. Dobivao sam kritike čak i nakon sjajnih sezona. Sretan sam i ponosan zbog izvedbe cijele ekipe kroz cijelo natjecanje. Pobijedili smo najbolje klubove na svijetu. City i Liverpool su nevjerojatni, Liverpool je igrao odlično, ali mi smo imali jednu priliku i zabili.

Kopirati
Drag cursor here to close