Najava uzvratne utakmice

Ćorluka: Nema nikakve euforije i opuštanja

"Plemići" polako ulaze u formu, a kako je istaknuo Josip Ćorluka, mjesta za euforiju nema.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2023. u 15:05 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski je sjajnom utakmicom protiv islandskog Breidablika napravio velik korak ka grupnoj fazi nekog europskog natjecanja.

"Plemići" polako ulaze u formu, a kako je istaknuo Josip Ćorluka, mjesta za euforiju nema.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Hvatamo polako formu i sretni smo zbog velike pobjede, ali isto tako nema nikakve euforije i opuštanja pred uzvrat", istaknuo je.

Dodao je i to kako su Islanđani pokazali da su hrabri i sa igračem manje i "da nam mogu naštetiti, pa je to pokazatelj da moramo biti oprezni u uzvratu".

Video: Josip Ćorluka | Izjava pred susret Breidablik - HŠK Zrinjski

Plemići iz vrućeg Mostara putuju na hladni Island, a velika temperaturna razlika nije jedini problem s kojim će se susresti.

"Očekujemo težu utakmicu nego što je bila ovdje. Kako zbog vremena, tako i zbog umjetne trave i zbog toga što protivnik igra kući i moramo biti maksimalno skoncentrirani od prve do zadnje sekunde".

Podsjetimo i to kako je Zrinjski na posljednjoj utakmici osigurao dodatnih 2 tisuće mjesta za domaće navijače, pa je i atmosfera na stadionu HŠK Zrinjski bila odlična.

"Dvije tisuće dodatnih navijača se osjetilo i mislim da je ovo bila najbolja atmosfera do sad i zaista im hvala što su sve ove godine uz nas", zaključio je Ćorluka.

Podsjetimo, Zrinjski je u prvoj utakmici dvomeča protiv Breidablika slavio 6:2 dok se uzvrat na Islandu igra u četvrtak, 17. kolovoza od 19:30.

Kopirati
Drag cursor here to close