Trener NK Široki Brijeg

Ćorić: Više nemamo izbora, moramo početi skupljati bodove

Širokobriježani nakon sedam kola imaju samo sedam bodova te zauzimaju katastrofalno deveto mjesto premijerligaške ljestvice.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2019. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Trebala nam je jedna stanka i mislim da nam je dobro došla. Nakupilo se bilo i umora, i stresova i jedne negativne energije. Svega skupa trebalo se osloboditi i mislim kako smo u tome uspjeli. Igrači su se malo odmorili i ušli smo u normalni radni ritam. Svi su zdravi, nitko se ne žali na bilo kakvu ozljedu i rad na treninzima mogu samo pohvaliti'', izjavio je za Sportske novosti trener Širokoga Brijega Denis Ćorić.

Širokobriježani nakon sedam kola imaju samo sedam bodova te zauzimaju katastrofalno deveto mjesto premijerligaške ljestvice. Situaciju će pokušati popraviti u nedjelju, 15. rujna, kada na Pecari (19:30 sati) u osmom kolu dočekuju Tuzlu City.

Ćorić smatra da će nadolazeća utakmica pokazati koliko je njegova momčad dobro iskoristila reprezentativnu stanku.

''Međutim, treninzi su jedno, a utakmice nešto sasvim drugo. Dolazimo sad u situaciju da moramo razmišljati o zgusnutom rasporedu, pripremiti se što bolje za njega. Međutim, pravi odgovor na pitanje gdje smo, koliko smo dobro iskoristili stanku dat će prva utakmica koja je pred nama u nedjelju na Pecari. Utakmica s Tuzlom Cityjem je najvažnija utakmica za nas. Mi jednostavno izbora nemamo, moramo početi skupljati bodove. Sve ide u zaborav, samo se bodovi pišu. Nama protiv Tuzlaka trebaju sva tri boda i moramo se postaviti na terenu tako da dođemo do njih'', kazao je trener NK Široki Brijeg Denis Ćorić za Sportske novosti.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close