Trener GOŠK-a

Ćorić: Ostaje nam dobro se pripremiti za Stupčanicu

GOŠK je na stadionu Pirota poveo golom Luke Nižića u 14. minuti, da bi strijelci za važne bodove Travnika bili Anes Imočanin (43. minut) i Anes Mašić (70. minut).
Sport / Nogomet | 28. 03. 2023. u 19:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Stupčanice jesenas novi poraz lideru, gabelskom GOŠK-u, je nanijela ekipa Travnika koja je savladala goste sa 2:1, i to preokretom u drugom poluvremenu utakmice 19. kola Prve lige FBiH.

Bio je to poraz GOŠK-a poslije niza od 13 vezanih pobjeda. Prvi put su ove sezone primili dva gola na jednoj utakmici. Gabeljani su i dalje uvjerljivo na vrhu ljestvice, sa 17 bodova prednosti spram Zvijezde, dok Travnik ni ova tri boda nisu pomakla sa samog dna.

GOŠK je na stadionu Pirota poveo golom Luke Nižića u 14. minuti, da bi strijelci za važne bodove Travnika bili Anes Imočanin (43. minut) i Anes Mašić (70. minut).

''Čestitam domaćinu na pobjedi. Neke stvari iz drugog poluvremena ne mogu komentirati, nažalost izgleda da smo se ovim mečom vratili u neka prijašnja vremena'', komentirao je za Dnevni list trener GOŠK-a Denis Ćorić.

U redovima Gabeljana očito nisu bili zadovoljni suđenjem, ali se nisu htjeli previše žaliti nakon poraza.

''Na neke stvari ne možemo utjecati. Našim momcima ne mogu ništa reći, ni zamjeriti, vodili smo 1:0 i dominirali u prvom poluvremenu. A drugi dio ne mogu komentirati'', izjavio je Ćorić.

Tako je ekipi ostalo okrenuti se sljedećoj domaćoj utakmici, a dočekat će upravo Stupčanicu, tim koji ih je jedini savladao u jesenskom dijelu prvenstva (1:0).

''Tražit ćemo pobjedu kući. Znamo svi kako je u proljetnom dijelu nezgodna liga, ali ostaje nam dobro se pripremiti za Stupčanicu koja je stvarno kvalitetna ekipa'', rekao je Denis Ćorić.

Tri boda Travnika znače i da će utrka za opstanak u sljedećih 11 kola biti jako uzbudljiva jer u ovoj fazi još uvijek nitko ne posustaje.

Kopirati
Drag cursor here to close