Mokri Dolac

Ćorić optimističan: Ako ostanemo na ovom nivou uz veliku podršku Posušja, problema neće biti

Sport / Nogomet | 03. 02. 2024. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ekipa je sigurno spremna za nove izazove. Imamo još dosta prostora za napredak. Bit će svima teško, pogotovo te prve tri-četiri utakmice. Nijedna ekipa nema taj kontinuitet.

Što se tiče nas, mi ćemo biti pravi vjerojatno poslije 3-4 kola. Favoriti smo protiv Laktaša, ne bježimo od toga, ali moramo ići utakmicu po utakmicu.

Šest-sedam ekipa se bori za opstanak. Svaki bod je dragocjen, 15.kola je do kraja, puno bodova je u igri. Tko napravi 2-3 pozitivna rezultata će biti u velikoj prednosti. Opet kažem, treba ići utakmicu po utakmicu. Prvih par kola će i tereni biti nezgodni zbog vremenskih (ne)prilika. Ekipa Posušja je pokazala da je na dobrom putu. Faktor sreće ima utjecaja, ali vjerujem da ako budemo na ovom nivou i uz veliku podršku našeg Posušja da neće biti problema. Jedva čekam prvu utakmicu u subotu, da ponovno osjetim podršku s tribina našeg Mokrog Doca. Falilo mi je to", kazao je trener HŠK Posušje Denis Ćorić nakon priprema u Međugorju.

Podsjetimo, nakon što je pomalo neočekivano pred kraj prošle godine HŠK Posušje objavilo da prekida suradnju s dotadašnjim trenerom Brankom Karačićem, drugoga dana nove godine obavljeno je da će momčad preuzeti 46-godišnji Ćorić, koji je Posuške prije dvije godine uveo u elitni razred bh. nogometa.

Ćorićev primarni zadatak bit će osigurati još jednu sezonu u Premije ligi BiH.

Posušje je na zimsku stanku otišlo sa sedmog mjesta prvenstvene ljestvice s bodom više od zone ispadanja.

Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close