Napadač Engleske na udaru navijača

Conte: Mislim da su se navijači Brentforda prepali Kanea

"Reprezentacija je došla do četvrtfnala, a on je promašio penal koji je Englesku poslao kući. Za tako nešto morate biti psihički stabilni, morate takva stvari skloniti u stranu i krenuti dalje. Kane je uspio u tome", tvrdi Conte.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2022. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Realno, nije bilo neočekivano. S obziro na težinu penala kojeg je zapucao Harry Kane u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Navijači Brentforda su pripremili dobrodošlicu napadaču reprezentacije i Tottenhama koji im je uzvratio na jedini način na koji je mogao. Golom. Nakon utakmice Antonio Conte je nakon utakmice objasnio svoje viđenje situacije.

" Harry se našao u čudnoj situaciji, jer je na prvenstvu u Kataru igrao dobro. Reprezentacija je došla do četvrtfnala, a on je promašio penal koji je Englesku poslao kući. Za tako nešto morate biti psihički stabilni, morate takva stvari skloniti u stranu i krenuti dalje. Kane je uspio u tome. Mislim da su navijači Brentforda bili uplašeni, jer ipak Kane igra za Tottenham, a ne zbog onoga što se dogodilo u Kataru. Ne znate što se događa u Italiji. Kada igra reprezentacija onda imate najbolju publiku na svijetu, kada igraju klubovi onda navijači nastoje pod svaku cijenu poremetiti igrače iz protivničkih momčadi" pojasnio je Conte.

Kopirati
Drag cursor here to close