Lijevi bočni Ferencvárosa

Ćivić: Sve je na nama

"Finsku odlično poznajemo jer smo se s njima sastajali i u prošlim kvalifikacijama. Oni su neugodan protivnik, ali ipak oni nama dolaze na naš teren i sigurno da ćemo pružiti maksimum da dođemo do bodova", mišljenja je Eldar Ćivić.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2021. u 23:00 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentativci BiH su prema već ranije utvrđenom planu odradili još jedan trening u sklopu priprema za subotnji duel protiv Finske na Bilinom polju. Opet se treniralo na Grbavici i tako će biti do samog susreta.

U odnosu na večer ranije selekciji su se priključili Rade Krunić i Eldar Ćivić, dok je Elvis Sarić definitivno otpao za predstojeća dva duela.Veznjak Gorice zbog napuknuća mišića zadnje potkoljene lože propušta naredna dva susreta. Još uvijek je pod velikim upitnikom nastup Edina Džeke, posebno u prvoj od dvije naredne utakmice.

Jedan od onih igrača koji se sasvim sigurno može pohvaliti svojom pa skoro standardnom minutažom u Ferencvárosu je upravo Eldar Ćivić. U posljednjem duelu Europske lige protiv Celtica, Ćivić je na terenu ostao do 73. minute, dok je u prvenstvu, zanimljivo ušao kao zamjena za Muhameda Bešića u 27 minuta prije kraja utakmice.

"Zadovoljan sam svojom formom i nastupima u posljednje vrijeme. Standardan sam, igram većinu utakmica. Jeste naporno, ali sam sretan zbog svojih igara. Uglavnom, spreman sam došao na ovo okupljanje i jedva čekam nove utakmice u dresu reprezentacije.

O susretu protiv Finaca kaže:

"Nadamo se da će ove pripreme proteći na najbolji mogući način, da ćemo odraditi sve što se traži od nas. Moramo se maksimalno pripremiti jer nas očekuju teške utakmice. Siguran sam da ćemo obaviti posao kako treba.Finsku odlično poznajemo jer smo se s njima sastajali i u prošlim kvalifikacijama. Oni su neugodan protivnik, ali ipak oni nama dolaze na naš teren i sigurno da ćemo pružiti maksimum da dođemo do bodova. Znamo koliko nam znače ove utakmice. Sve je na nama i veliki plus za nas biće podrška s tribina. Navijači su naš dvanaesti igrač i ne sumnjam da će nam još jednom biti vjetar u leđa i pomoći nam da dođemo do pobjede," reći će Eldar koji u reprezentativnom dresu upisao do sada 19 nastupa. Debitirao je za reprezentaciju kod Roberta Prosinečkog.

Kopirati
Drag cursor here to close