Potpisao na dvije godine

Cimirot otišao u Saudijsku Arabiju

Bh. veznjak u ovaj klub stiže bez obeštećenja, s obzirom na to da mu je ugovor sa Standardom istekao, a navedeno je da je s njim postignuta dvogodišnja suradnja, odnosno da je potpisao ugovor do 2025. godine.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2023. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan reprezentativac BiH odlazi u Saudijsku Arabiju. Gojko Cimirot karijeru nakon Belgije nastavlja u Saudijskoj Arabiji, a on je zvanično postao novi nogometaš Al Feihe. Bh. veznjak u ovaj klub stiže bez obeštećenja, s obzirom na to da mu je ugovor sa Standardom istekao, a navedeno je da je s njim postignuta dvogodišnja suradnja, odnosno da je potpisao ugovor do 2025. godine.

Cimirot je karijeru počeo graditi u Leotaru, nastavio preko Sarajeva i Paoka u Belgiji, točnije Standardu za koji je potpisao 2018. godine.
Klub u koji dolazi je uspio jednom osvojiti Kup Saudijske Arabije, trenutačno od "stranaca" tu su golman Vladimir Stojković, Španjolac Victor Ruiz, Nigerijac Nwakaeme, Makedonac Trajkovski, te bivši igrač Crvene Zvezde Milan Pavkov. Trener je Vuk Rašović koji je u Saudijskoj Arabiji od 2017. godine. Klub je prošlu sezonu zaključio na 11. mjestu s 33 osvojena boda.

Kopirati
Drag cursor here to close