Druga liga FBiH - jug

Cim doživio uvjerljiv domaći poraz od Sloge

Sloga iz Uskoplja s uvjerljivih 4:1 slavila je u Mostaru protiv Cima
Sport / Nogomet | 06. 11. 2017. u 07:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju na stadionu KŠC Cim u Mostaru u okviru 14. kola Druge lige FBIH –Jug sastali su NK Cim –HNK Sloga (Uskoplje).

Utakmica je odigrana pred 50 gledatelja , gdje su nazočni gledatelji gledali jako dobru utakmicu sa pet zgoditaka i dosta prigoda za jednu i drugu ekipu.

U prvom poluvremenu ekipa Cima je propustila je nekoliko prigoda i bila je kažnjena u 34. min iz jedne kontre Sloge zgoditkom Lea Jankovića. U zadnjim minutama prvog poluvremena igrač Cima Marino Džidić poravnava rezultat na 1-1 i sa tim se rezultatom se odlazi na odmor.

U drugo poluvrijeme ekipa Cima ulazi nervozno i sa željom da što prije postigne vodeći zgoditak. Međutim iz jednog kornera u 61. min gosti dolaze u vodstvo zgoditkom Leonarda Glavaša. 67.min. kapetan Sloge Vladimir Grubeša postiže prelijep zgoditak za vodstvo od 3-1.

Deprimirana ekipa Cima pada u igri i prima još jedan gol iz jedanaesterca u 80 min.

Strijelac je još jednom bio kapetan Sloge Vladimir Grbeša. Treba pohvalit mlade vratare Fišića iz Cima i Muratspahića iz Sloge jer su imali nekoliko bravuroznih obrana. 

Nakon utakmice trener Cima Slaven Šuman –Tunga je čestitao protivniku na zasluženoj pobijedi i  rekao da su njegovi igrači u prevelikoj želji da pobijede jednostavno izgorili.

Za kraj čestitao je svojim igračima na osvojenom sedmom mjestu u jesenjem dijelu lige i da kao ekipa mogu biti zadovoljni jer su ovi mladi momci osvojili 19 bodova.

Tijekom vikenda odigrane su utakmice 14. kola Druge lige FBiH, skupina jug.

HNK Stolac - NK Troglav (1918) 3:0 (Raguž D. x2, Perić);
FK Klis - HNK Neum 5:0 (Šehić. Habibija, Husrep, Kudra A., Vila - penal);
HNK Rama - HNK Grude 0:1 (Šimić);
NK Cim - HNK Sloga (Uskoplje) 1:4 (Džidić / Janković, Glavaš, Grubeša x2);
NK Kamešnica - FK Turbina 2:0 (Krezo, Čeko).
HNK Tomislav - HNK Branitelj 4:0 (Bandić, Stipić, Šteko, Bagarić);
NK Sloga Lj. - HNK Brotnjo 0:6 (Rozić, Sulić x3, Gugić, Petrina).

Kopirati
Drag cursor here to close