Stamford Bridge

Chelsea želi produžiti ugovor sa 36-godišnjim stoperom Thiagom Silvom

Vodstvo kluba sa Stamford Bridgea već pokrenulo pregovore o produženju ugovora za još jednu sezonu, odnosno do lipnja 2022. godine, objavili su britanski mediji.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2020. u 16:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski Chelsea još nije doživio poraz otkad je sredinu obrane preuzeo brazilski stoper 36-godišnji Thiago Silva, pa je vodstvo kluba sa Stamford Bridgea već pokrenulo pregovore o produženju ugovora za još jednu sezonu, odnosno do lipnja 2022. godine, objavili su britanski mediji.

Prošle sezone najveća Chelseajeva boljka bila je "šuplja" obrana, a onda je ovog ljeta, nakon osam godina u Paris Saint-Germainu, u engleski klub kao slobodan igrač stigao Thiago Silva, te je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom za produženje za još jednu sezonu.

U njegovih devet nastupa u plavom dresu Chelsea je neporažen, upisao je šest pobjeda i tri remija uz gol-razliku 25-5, pa je vodstvo "bluesa" pokrenulo pregovore o tome da se već sada aktivira opcija o produženju ugovora za još jednu sezonu, odnosno do lipnja 2022. godine.

Koliko je iskusni Thiago Silva donio mirnoće u obranu govori i bivši veznjak Chelseaja Joe Cole: "Iako je jedan od najboljih braniča svoje generacije sumnjalo se u njegove mogućnosti budući da ima 36 godina. No, trebalo mu je vrlo malo vremena da se privikne na nogomet u Premier ligi i sada izgleda kao Rolls-Royce", prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close