Redsi šampionski

LIverpool protiv Lisica pokazao da može i bez ozlijeđenih zvijezda

U drugom poluvremenu Liverpool je nastavio s boljom igrom, redali su prilike pred gostujućim golom, no Kasper Schmeichel je kao i u prvom dijelu sjajnim obranama čuvao momčad od težeg debakla.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2020. u 22:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Anfieldu je u nedjelju navečer odigrana i posljednja utakmica dana devetog kola engleske Premier lige u kojoj je Liverpool slavio protiv Leicestera rezultatom 3:0.

Liverpool već neko vrijeme ima velikih problema s ozljedama i uvijek je pitanje kako će Klopp skrpati ekipu, posebno obranu.

No, Redsi su u prvom poluvremenu bez obzira na probleme igrali dobro, dominirali su terenom  posjedom lopte, ali i prilikama pred golom Schmeichela, koji je sjajnim bravurama čuvao svoj gol od protivnika.

Međutim, u 21. minuti ga nije mogao sačuvati od svog suigrača. Naime, Jonny Evans je jedan ubačaj u svoj peterac pospremio u vlastitu mrežu te omogućio Redsima vodstvo 1:0.

Imao je i Leicester u prvom dijelu par prilika, no Justin i Tielemans su bili neprecizni, što se ne može reći za Jotu koji je u 41. minuti sjajnom reakcijom glavom zabio za 2:0.

Sjajni Portugalac je tako stigao do osmog gola u 12 nastupu za Liverpool od kad je stigao iz Wolvesa.

U drugom poluvremenu Liverpool je nastavio s boljom igrom, redali su prilike pred gostujućim golom, no Kasper Schmeichel je kao i u prvom dijelu sjajnim obranama čuvao momčad od debakla.

Međutim, ni fenomenalni Danac nije mogao spriječiti gol Firmina u 86. minuti za 3:0. Milner je ubacio iz kornera i pronašao Brazilca koji sjajnim udarcem glavom postavlja konačnih 3:0.

Drugi klub iz Liverpoola, FC Everton, u nedjelju je u gostima svladao Fulham s 3:2, Leeds United i Arsenal igrali su neodlučeno 0:0, dok je West Ham United kod Sheffield Uniteda slavio s 1:0.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close