Ima se

Chelsea nudi 142 milijuna eura za tri igrača Intera

Škriniar je u Interu od 2017. kada je stigao iz Sampdorije za 20 milijuna eura i izrastao je u jednog od najboljih europskih stopera.
Sport / Nogomet | 02. 08. 2022. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski nogometni premierligaš Chelsea ponudio je čak 142 milijuna eura za tri igrača Intera - Milana Škriniara (27), Denzela Dumfriesa (26) i Cesarea Casadeia (19), prenose mediji na "Otoku".

Najveći dio "kolača" odnosi se na slovačkog braniča Škriniara za kojeg je londonski klub spreman platiti oko 90 milijuna eura, nizozemskog krilnog igrača Dumfriesa "Bluesi" su procijenili na 45 milijun eura, dok su za mladiog talijanskog veznjaka spremni platiti oko sedam milijuna eura.

Škriniar je u Interu od 2017. kada je stigao iz Sampdorije za 20 milijuna eura i izrastao je u jednog od najboljih europskih stopera, javlja Hina.

Dumfries je u Inter stigao prošlog ljeta iz PSV-a za 12.5 milijuna eura, a prošle sezone je upisao 45 nastupa i postigao pet golova,

Mladi Casadei je u Interu od 2018. godine, ali još nije debitirao za prvi sastav "Nerazzurra", međutim igrao je za sve mlade talijanske reprezentacije.

Kopirati
Drag cursor here to close