Liga prvaka

Chelsea dolazi u Madrid po preokret, Bayern dočekuje Žutu podmornicu

Večeras ćemo saznati dva polufinalista nogometne Lige prvaka. Madridski Real za kojeg igra Luka Modrić ugošćuje na Santigao Bernabeu Chelsea Matea Kovačića.
Sport / Nogomet | 12. 04. 2022. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraljevski klub u prvoj utakmici u Londonu na krilima Benzeme, koji upisao hat-trick, slavio je 3:1.

"Naravno da imamo izgleda. Motivirani smo da pokažemo ono najbolje. U prvoj utakmici nismo bili dobri i rezultat isto tako nije dobar. Nadamo se da ćemo večeras biti bolji i ostvariti ono čemu se nadamo", rekao je Mateo Kovačić uoči utakmice.

"Siguran sam da nismo opušteni nakon prve utakmice, sretni smo što možemo igrati ovu utakmicu, jer je to velika šansa za plasman u polufinale Lige prvaka. Osjećamo uobičajenu zabrinutost koji uvijek osjećamo kad god se suočimo s jakim suparnikom. Chelsea je još uvijek vrlo, vrlo jak, uvijek ih trebamo poštovati, i hoćemo", smatra trener Reala Carlo Ancelotti.

U drugoj večerašnjoj utakmici Bayern u Munchenu lovi prednost od 1:0 s kojom mu u goste stiže Villarreal. Njemačkom prvaku to je bio prvi poraz u gostima u Ligi prvaka nakon 4 i pol godine.

"Ove smo sezone u najvažnijim utakmicama ostvarivali dobre rezultate, to želimo i večeras. Pritisak uvijek postoji, to je ljudski, dijamanti se rađaju pod pritiskom i možda ćemo večeras odigrati sjajnu utakmicu", rekao je trener Bayerna Julian Nagelsmann.

U srijedu su na rasporedu uzvratne utakmice između Benfice i Liverpoola i Atletica koji će ugostiti Manchester City.

Kopirati
Drag cursor here to close