Festival žutih kartona

Četvorica igrača Veleža neće moći igrati protiv Borca

Mostarski Velež pobijedio je Željezničar s 2:0 i tako povezao tri pobjede u nizu.
Sport / Nogomet | 25. 02. 2022. u 20:18 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je slavio s dva gola Nermina Haskića, iako nije pokazao puno igre, no nije ni Željezničar puno više, premda je bio za nijansu bolji. 

"Najvažnije je da smo uzeli tri boda. Rezultat 2:0 nerealan, Željezničar je dosta pokazao. Mlada ekipa koja dosta trči, koja je pogotovo prvo poluvrijeme nas namučila, nije nam dala da razvijemo igru i bit će čvrst orah svakome. Čestitam im na predstavi, nama čestitam na pobjedi. Skinuli smo taj neki teret domaćeg terena, a igra sigurno da mora biti puno bolja. Znat ćemo mi to izanalizirati, ali najvažnije je da smo pobijedili i uzeli tri boda", rekao je trener Veleža Feđa Dudić poslije utakmice, prenosi SportSport.

Sudac Dragan Petrović iz Banja Luke pokazao je čak sedam žutih kartona igračima Veleža, a čak četvorica njih neće moći igrati u idućem kolu protiv Borca. 

To su Zajmović, Radovac, Hasanović i Ovčina.

"Nažalost dosta igrača je dobilo žute kartone. Što je tu je, uskočit će neki drugi. Koga nema bez njega se može. Okrećemo se utakmici u Kupu, a nedjelja je daleko, poslije srijede ćemo razmišljati o tome", zaključio je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close