Relegacija za Bundesligu

Četverostruki prvak Njemačke ipak osigurao ostanak u Bundesligi

Vrlo izjednačena utakmica na Voith-Areni imala je veliki ulog u igri, a već u trećoj minuti voda je krenula na mlin gostiju. Na koncu bilo je 2:2 i pošto je Weder gostovao, golovi na strani omogućili su mu ostanak u Bundesligi.
Sport / Nogomet | 07. 07. 2020. u 00:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Der Spiegel / Werder iz Bremena izbjegao je sudbinu HSV-a i ostao u prvoj Bundesligi

Iako su nogometaši Werdera na gostovanju su kod Heidenheima ponovno remizirali, s obzirom da je prva utakmica završila bez golova, a na ovoj je rezultat bio 2:2, klub iz Bremena je osigurao prvoligaški status.

Vrlo izjednačena utakmica na Voith-Areni imala je veliki ulog u igri, a već u trećoj minuti voda je krenula na mlin gostiju.

Domaći igrač Theuerkauf je nesretno usmjerio loptu u vlastitu mrežu te su momci trenera Kohfeldta poveli 1:0.

Zanimljivo, rezultat se nije mijenjao sve do posljednjih desetak minuta utakmice, a potom smo vidjeli tri zgoditka u ludoj završnici.

Prvo je Kleindienst u 85. minuti vratio nadu domaćima, koji su morali pobijediti jer je četverostruki prvak Njemačke imao prednost gola u gostima.

Sudac je dao poprilično dosta vremena vlastite nadoknade, ali sve nade domaćih potonule su u 94. minuti kada je Augustinsson poentirao za 2:1.

Ni tu nije bio kraj jer je Kleindienst postigao svoj drugi gol, ovog puta iz jedanaesterca, ali Heidenheim nije mogao više ništa napraviti te je Werder osigurao ostanak u prvoj Bundesligi.

Ranije su ispali Fortuna Düsseldorf i SC Paderborn. U prvu ligu se vraćaju Bielefeld i Stuttgart.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close