Bez velikih uzbuđenja

Četiri utakmice Kupa u tri dana

Gledajući rezultate prvih utakmica četvrtfinala, Zrinjski, Tuzla City i Velež su već sada jednom nogom u polufinalu Kupa BiH.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2023. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH će se igrati naredna tri dana, što je nešto što vjerojatno nikako ne odgovara igračima i momčadima. Jedna utakmica se igra danas, dvije su na rasporedu u srijedu, posljednja u četvrtak.

Gledajući rezultate prvih utakmica, jednom nogom su u polufinalu Zrinjski, Velež i Tuzla City, dok bi ipak nešto više neizvjesnosti trebalo biti u susretu Zvijezde Gradačac i Željezničara, s obzirom da su plavi s Grbavice slavili 2:1.

Zrinjski će danas na stadionu "Bare" u Čitluku odraditi formalnost protiv Radnika. Rezultat iz prve utakmice ide u prilog ovoj činjenici
s obzirom da su aktualni prvaci slavili kao gosti 3:1. Za očekivati je danas Zrinjski u nešto izmjenom sastavu s jasnom željom Krunoslava Rendulića da se utakmica odradi na najbolji način bez nekih eventualnih ozljeda jer je teren dosta neugodan za igru.
Utakmica se igra od 15 sati.

U srijedu će svoj posao na isti način probati završiti Velež i Tuzla City, momčadi koje smo prošle sezone gledali u međusobnom polufinalnom dvoboju. U seriji slabih rezultata i borbe za opstanak Tuzla City je uspio popraviti dojam protiv Rudara iz Prijedora, ostvarivši visoku pobjedu 5:0. Za Tuzla City je puno važnije ono što dolazi u prvoj narednoj prvenstvenoj utakmici, pa će i Bošnjaković izvest na teren kombiniranu postavu za realno odrađivanje formalnosti.

Biće zanimljivo vidjeti u kojem sastavu će Velež izaći na teren protiv Sloge iz Doboja nakon 3:0 iz prvog susreta. Jusufbegović ima problema sa ozljedama pojedinih igrača pa je ovaj susret možda prilika da neke koji su priključili momčadi pred početak drugog dijela sezone. Rudar Prijedor - Tuzla City igraju u srijedu od 15 sati, Velež - Sloga će biti na terenu tri sata kasnije.

Posljednji revanš susret četvrtfinala igra se u četvrtak, od 15 sati u Gradačcu. Tamo će domaća Zvijezda pokušati eliminirati Željezničar koji se poprilično namučio za pobjedu 2:1 u prvom duelu.

Kopirati
Drag cursor here to close