Samo Everton slavio na svom terenu

Četiri remija, dron prekinuo utakmicu na St.Mary'su

U jednoj od posljednjih akcija prvog poluvremena, kamera je uhvatila navijače na tribini iznad gola domaćina kako pokazuju prema nebu i skreću sucima pozornost na dron. Glavni sudac Michale Salisbury naredio igračima povlačenje s terena.
Sport / Nogomet | 21. 01. 2023. u 20:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon blijede predstave Liverpoola i Chelsea, kolo je nastavljeno na puno zanimljiviji način. Napadači su bili golgeterski raspoloženi u drugim utakmicama, posebno u duelu Leicestera i Brightona. Poveli su, pak, gosti i to preko Mitome u 27. minuti kada mu je za gol asistirao Estupinan. Prije poluvremena domaće je rezultatskog minusa spasio Albrighton golom u 38. minuti.

U drugom dijelu je Leicester bolje krenuo iz startnog bloka – Barnes je zatresao mrežu u 63. minuti. Nakon toga su obrane oba sastava pritegnule, da bi onda u 88. minuti Ferguson na novi asist Estupinana postavio konačnih 2:2.

West Ham United je kao domaćin svladao Everton sa 2:0, a junak pobjede je bio dvostruki strijelac Jared Bowen, koji je tresao mrežu gostiju u 34. i 41. minuti.

Aston Villa je otišla sa stadiona St Mary's s tri boda. Ward-Prowse je bio precizan u 64. minuti, no sudac Salisbury ga je nakon konzultacije s VAR sobom poništio zbog prekršaja. Gol odluke, ispostavit će se, zabio je Watkins u 77. minuti i to na dodavanje Douglasa Luiza. Ipak, jedan detalj je obilježio utakmicu, dogodio se krajem prvog dijela.

U jednoj od posljednjih akcija prvog poluvremena, kamera je uhvatila navijače na tribini iznad gola domaćina kako pokazuju prema nebu i skreću sucima pozornost na dron. Glavni sudac Michale Salisbury naredio igračima povlačenje s terena. Utakmica je nastavljena nakon 12 minuta, nitko u tom trenutku nije znao zbog čega se dron pojavio na stadionu. Strateg Southamptona Nathan Jones je tek u finišu, u 84. minuti na teren poslao Mislava Oršića.

Bez pobjednika je završio duel Bournemoutha i Nottingham Forest. Anthony je osigurao početnu prednost domaćem sastavu, Surridge je izvukao goste golom na sedam minuta prije kraja. Program su zaključili Crystal Palace i Newcastle bez golova.

Kopirati
Drag cursor here to close