Navijački neredi

Četiri navijača Sarajeva ozlijeđena nakon utakmice u Zenici

''Policija je odmah nakon utakmice, iza 23 sata, zadobila prijavu da se oko 22:10 sati, u ulici Aska Borića, dogodio napad na četiri lica iz Sarajeva''.
Sport / Nogomet | 11. 08. 2022. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvorica navijača Fudbalskog kluba Sarajevo, koja su sinoć u Zenici prisustvovali utakmici između ekipa Sarajeva i Tuzla Cityja, zadobila su lakše ozljede u napadu na njih koji se poslije utakmice dogodio izvan Stadiona ''Bilino polje''.

''Policija je odmah nakon utakmice, iza 23 sata, zadobila prijavu da se oko 22:10 sati, u ulici Aska Borića, dogodio napad na četiri lica iz Sarajeva, koja su tom prilikom zadobila lakše ozljede. Oni su zbrinuti u Kantonalnoj bolnici Zenica te su nakon ukazane pomoći pušteni kućama.

''Za sada nam je nepoznat identitet napadača i radimo na njihovom identificiranju'', kazao je za Fenu portparol Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.

Kako navode mediji, incident se dogodio i prije utakmice gdje je navijačka skupina Robijaši (Zenica) napala grupu Hordi zla (Sarajevo), a video možete pogledati OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close