Povijesni uspjeh

Čestitao i Dinamo: Zrinjski je sinonim kvalitete u BiH baš kao što je to Dinamo u Hrvatskoj

Ispisali ste povijest i sigurni smo kako je ovo samo početak jednog uspješnog ljeta za Zrinjski i Mostar.
Sport / Nogomet | 19. 07. 2023. u 19:50 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski je u infarktnoj utakmici odigranoj u utorak u Mostaru ostvario povijesni uspjeh plasirajući se u drugo pretkolo Lige prvaka pobjedivši armenskog prvaka FC Urartu.

Čestitke "Plemićima" uputili su mnogi, a između ostalih i GNK Dinamo Zagreb čiju čestitku prenosimo u cijelosti.

"Poštovani predsjedniče Lasiću, ovim putem iskazujemo čestitke čelništvu HŠK Zrinjski, treneru Renduliću i stručnom stožeru, igračima te svim vašim vjernim navijačima na sjajnom rezultatu te prolasku u 2. pretkolo UEFA Lige prvaka.

Ispisali ste povijest i sigurni smo kako je ovo samo početak jednog uspješnog ljeta za Zrinjski i Mostar.

Zadovoljstvo nam je što ćemo vas imati kao suputnike u daljnjoj borbi za Ligu prvaka. HŠK Zrinjski je sinonim kontinuiteta i kvalitete u BiH, baš kao što je to GNK Dinamo u Hrvatskoj. Znamo koliko je to teško i time je ovaj uspjeh još i veći.

Uživajte u svakom trenutku slavlja i neka vam ova pobjeda bude motivacija da nastavite ostvarivati velike stvari jer njih dosegnu samo oni koji ih se usude sanjati.

S poštovanjem, Mirko Barišić".

Podsjetimo, pred prepunim tribinama stadiona HŠK Zrinjski "Plemići" su u regularnom dijelu gubili 1:2 nakon čega se krenulo u produžetke u kojima su izjednačili, pa ponovno primili gol za 2:3 nakon čega je uslijedilo izvođenje jedanaesteraca u kojima je uspješniji bio bh. prvak.

Zrinjski sada čeka pobjednika iz meča Slovan - Swift gdje je prva utakmica završila neriješenim ishodom.

Kopirati
Drag cursor here to close