Liga prvaka

Ajax prošao, iznenađujuće ispali Porto, Dynamo, Basel i Celtic

Ajax je u Amsterdamu pobijedio PAOK 3:2 i prošao dalje s ukupnih 3:2. Biseswar je zabio za vodstvo gostiju u 23., da bi izjednačio Tadić u 43. minuti.Tagliafico u 79. i Tadić u 85. donose preokret Ajaxu, a konačni rezultat postavlja Biseswar
Sport / Nogomet | 14. 08. 2019. u 07:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Tellerreport.com / Prošlogodišnji polufinalist Lige prvaka Ajax prošao je tijesno protiv PAOK-a

U utorak su diljem Europe igrane uzvratne utakmice trećeg pretkola Lige prvaka u kojem su zaustavljeni Celtic, Porto, Dynamo Kijev, Basel.

Club Brugge izbacio je Dynamo remijem 3:3 u Kijevu nakon što je prva utakmica završila 1:0 pobjedom belgijske momčadi.

Kijevljani su triput vodili, gosti se triput vraćali, a u utakmici smo vidjeli i po jedan crveni na svakoj strani.

Ajax je u Amsterdamu pobijedio PAOK 3:2 i prošao dalje s ukupnih 3:2. Biseswar je zabio za vodstvo gostiju u 23., da bi izjednačio Tadić u 43. minuti.Tagliafico u 79. i Tadić u 85. donose preokret Ajaxu, a konačni rezultat postavlja Biseswar drugim gol u 95. minuti.

U četvrtom pretkolu igrat će i LASK koji je opet bio bolji od Basela. Nakon 2:1 u Švicarskoj, danas je bilo 3:1.. Ranftl, Goiginger i Raguz zabili su za domaćine, a Ademi za goste.

Obje utakmice trećeg pretkola dobio i Olympiakos protiv Basaksehira. Nakon 1:0 u Turskoj danas je bilo 2:0. Semedo i Valbuena zabili su Grke.

Celtic je kod kuće izgubio 3:4 od Cluja te također ispao nakon 1:1 u prvoj utakmici. Imali su Škoti vodstvo 2:1 i 3:2, ali Rumunji golovima Omranija u 80. i Tucudeana u 97. prolaze dalje.

Ispao je i Porto koji je imao 1:0 iz prve utakmice, no kod kuće je izgubio 3:2 od Krasnodara. Rusi su nakon 34 minute imali 3:0, da bi u nastavku Portugalci zabili dva, ali to im nije dovoljno.

Kopirati
Drag cursor here to close