Prekinut niz

Celta Vigo izvukla remi u gostima kod 'koroniranog' Atletica

Domaćini su protiv Celte bili inferiorni po pitanju posjeda lopte (56-44% u korist gostiju), a nogometaši iz Viga prvi su i poveli.
Sport / Nogomet | 08. 02. 2021. u 23:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljka je odigran jedan susret 22. kola španjolske La Lige, a lider prvenstva, madridski Atletico, ugostio je Celtu Vigo.

Diego Simeone zbog brojnih problema bio je primoran otkazati današnji trening, jer mu pojedini igrači muku muče s koronavirusom, a na koncu je rezultat ove utakmice glasio 2:2.

Luis Suarez vjerojatno je još jednom izazvao mučninu kod članova uprave Barcelone, koji su ga potjerali iz kluba, jer je večeras bio dvostruki strijelac i praktično najzaslužniji za ovaj bod Atletica.

Urugvajac je sa 16 pogodaka najbolji topnik lige te zasad suvereno predvodi Atletico do novog naslova prvaka Španjolske.

Domaćini su protiv Celte bili inferiorni po pitanju posjeda lopte (56-44% u korist gostiju), a nogometaši iz Viga prvi su i poveli.

Strijelac glavom je u 13. minuti bio mladi napadač Mina nakon sjajnog ubačaja Malloa.

Ipak, domaćin nije dopustio gostima odlazak na odmor s prednošću. Igrala se 45. minuta, Llorente je uputio sjajnu dubinsku u peterac Celte, a Suarez nije imao težak zadatak nogom samo preusmjeriti loptu u mrežu gostiju.

U 50. minuti nastavka, Suarez je zabio za 2:1 na asistenciju Lodia, ali ipak nisu uspjeli zadržati taj rezultat za nova tri boda. U samom finišu susreta ukazao se debitant Facundo Ferreyra (89.) koji zabija za konačnih 2:2.

Atletico ima osam bodova više i utakmicu manje u odnosu na prve pratitelje, Real i Barcelonu.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Još dvojica pozitivni na koronu

Francuski vezni igrač Thomas Lemar i meksički reprezentativac Hector Herrera bili su pozitivni na testiranju na Covid-19 uoči prvenstvenog dvoboja sa Celtom Vigo, objavila je u ponedjeljak vodeća momčad španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid.

U prioćenju je navedeno da su oba igrača imala pozitivan rezultat na antigenskom testiranju, a potom je taj rezultat potvrđen i na PCR testu.

“Dvojica igrača ostaju u samoizolaciji u svom domu”, priopćili su iz Atletica koji je u posljednjih tjedan dana imao već trojicu pozitivnih.

U srijedu je pozitivan rezultat na testiranju imao portugalski napadač Joao Felix, a dan poslije su u samoizolaciji završili i Francuz Moussa Dembele te španjolski branič Mario Hermoso.

Dobra je vijest za trenera Diega Simeonea povratak u momčad belgijskog reprezentativca Yannika Carrasca, koji je bio pozitivan na testiranju krajem siječnja.

Kopirati
Drag cursor here to close