Pojačanja na Bilinom polju

Čelik doveo Pandžu i Nikolića te bivšeg turskog reprezentativca

Među novim igračima u Čeliku su bivši igrači Zrinjskog i Širokog Stevo Nikolić i Boris Pandža te bivši igrač Galatasaraya i turske reprezentacije Engin Baytar
Sport / Nogomet | 19. 01. 2018. u 19:26 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj prijateljskoj utakmici, u okviru prvog dijela zimskih priprema za nastavak prvenstvene sezone, nogometaši Čelika u petak su poraženi od prvoligaša Igmana iz Konjica rezultatom 1:2.

U utakmici, koja je igrana na glavnom terenu SRC Kamberovića polje, trener Slaven Musa dao je priliku za nastup 18 igrača, a ovoj skupini pridružit će se još najmanje trojica novih igrača koje se planira angažirati do početka prvenstva.

Redove Čelika do sada su pojačali: Ognjen Đelmić, Toni Livančić, Nemanja Anđušić, Marin Jurina i Enes Akgun, mladi igrač s turskim i francuskim državljanstvom, a dres ligaša s Bilina polja nositi će još tri iskusna igrača, napadač Stevo Nikolić, stoper Boris Pandža, te bivši veznjak Galatasaraya i reprezentacije Turske Engin Baytar.

Stručni stožer će sutra napraviti konačni popis igrača, koji će sljedećeg ponedjeljka otputovati za Tursku gdje će u Antaliji boraviti 14 dana i odigrati četiri pripremne utakmice.

Prema najavama iz kluba osim stručnog stožera Čelikova ekspedicija će brojati 25 nogometaša, koji bi trebali osigurati premijerligaški status NK Čelika.

Do polaska ekipe za Antaliju moguće je da će stručni stožer angažirati još nekog domaćeg igrača, jer se nakon završetka jesenjeg dijela prvenstva klub odrekao usluga čak 12 nogometaša.

Kopirati
Drag cursor here to close