Brijeg Široki, jedan je ...

VIDEO | Čarolija 'Plavo-bijele Noći' NK Široki Brijeg

U ugodnoj atmosferi obogaćenoj lijepo pripremljenim programom, prisutni su uživali u večeri posvećenoj ljubavi prema klubu.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2024. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NK Široki Brijeg je još jednom oduševio svoje prijatelje i sponzore organizacijom tradicionalnog događaja poznatog kao 'plavo-bijela noć'.

Ovogodišnja manifestacija, nastavljajući dugogodišnju tradiciju, okupila je više od 420 gostiju, uključujući prijatelje i sponzore kluba. U ugodnoj atmosferi obogaćenoj lijepo pripremljenim programom, prisutni su uživali u večeri posvećenoj ljubavi prema klubu.

Nakon nekoliko pozdravnih govora, gosti su imali priliku glasati za najbolji gol dosadašnjeg dijela sezone. Titulu najboljeg gola ponio je pogodak napadača Daniela Lukića, koji je doveo Široki Brijeg do vodstva protiv Sarajeva na Koševu. Utakmica je završila velikom pobjedom Širokog rezultatom 1:3.

Bogata tombola, kao neizostavan dio večeri, dodatno je obogatila iskustvo svih prisutnih.

Uz domaćine, u dvorani su se našli predstavnici susjednih klubova poput HŠK Zrinjski, HŠK Posušje i NK GOŠK Gabela. Također, među gostima se istaknuo i proslavljeni hrvatski sudac poznat kao 'oko sokolovo', Mateo Beusan.

Za glazbenu kulisu večeri brinula se popularna grupa Stari zvonik, doprinoseći tako još većoj atmosferi veselja i zajedništva među svima prisutnima.

ČUVARI GRADA - Grade voljeni (Za Široki)

"Poznati i cijenjeni odvjetnik, koji je ujedno i predsjednik Nadzornog odbora NK Široki Brijeg i naš strastveni navijač, Hrvoje Galić svoju ljubav prema gradu i klubu pretočio je u stihove koji na 'prvu' osvajaju sve kojima je širokobriješka plava boja u srcu.

Sudeći po prvim reakcijama nakon premijere na Plavoj noći, sigurni smo kako je NK Široki Brijeg dobio još jednu navijačku pjesmu koja će biti iznimno popularna među navijačima i koja će se sigurno redovito puštati na našoj Pecari", stoji u Facebook objavi kluba s Pecare.

Kopirati
Drag cursor here to close