Čeka se odgovor

Carlu Ancelottiju ponuđen posao izbornika Italije

Ancelotti je bez posla od rujna prošle godine kada je dobio otkaz u Bayernu iz Munchena, nakon poraza 0:3 od Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2018. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema navodima talijanskih medija, Carlu Ancelottiju (58) ponuđen je posao izbornika nogometne reprezentacije Italije.

Ancelotti je bez posla od rujna prošle godine kada je dobio otkaz u Bayernu iz Munchena, nakon poraza 0:3 od Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka.

Navodno Ancelotti je u ponedjeljak uvečer u Rimu imao sastanak sa Robertom Fabbricinijem, povjerenikom Nogometnog saveza Italije i njegovim zamjenikom Alessandrom Costacurtom, javjla Anadolija.

Mediji dodaju da je sastanak trajao sat i po., te da se razgovaralo o mnogim detaljima, prije svega o ljudima koji bi radili u Ancelottijevom stručnom stožeru.

Italija je trenutno bez trajnog rješenja na klupi reprezentacije od studenog prošle godine kada je nakon neuspjeha u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine smijenjen Gian Piero Ventura. Kao privremeno rješenje imenovan je Luigi Di Biagio, aktualni izbornik mlade reprezentacije Italije.

U bogatoj trenerskoj karijeri Ancelotti nikada nije bio izbornik reprezentacije. No, vodio je niz velikih ezropskih klubova. Počeo je u Reggiani, a onda su uslijedili Parma, Juventus, Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid i Bayern.

Kopirati
Drag cursor here to close