Modrić se ponudio...

Carlo Ancelotti: Luka, ne zaje*avaj me!

Luka Modrić, kapetan Vatrenih, se već ponudio da igra utakmicu za Real. Međutim, trener Ancelotti ne želi riskirati i našalio se sa svojim pouzdanim veznjakom...
Sport / Nogomet | 19. 12. 2022. u 21:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić odigrao je još jedno veliko natjecanje s hrvatskom reprezentacijom i drugi put zaredom došao do medalje. Osim toga, drugi put zaredom došao je do i individualnog priznanja.

Nakon što je u Rusiji osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača turnira, ovoga puta je dobio Brončanu loptu, za najboljeg igrača turnira nakon Lionela Messija i Kyliana Mbappea, prenosi Index.hr.

Modrić se jučer, baš kao i ostatak momčadi i stožera, vratio u Hrvatsku, a španjolski medij Defensa Central, koji podrobno prati događanja u Real Madridu, objavio je da se nedugo nakon slijetanja u Hrvatsku Modrić čuo s Carlom Ancelottijem i ponudio da već 30. prosinca bude u Madridu s klubom spreman za utakmicu s Valladolidom u La Ligi.

Ancelotti se Modriću na ovoj gesti zahvalio riječima: "Luka, nemoj me zaje*avati, odigrao si cijelo Svjetsko prvenstvo od početka do kraja, odmori se".

S obzirom na to, moguće je da Modrić neće doći ni na okupljanje zakazano za 28. prosinca, nego da će ga Ancelotti tek kasnije priključiti momčadi.

Trener Reala je odavno ispostavio 'bianco ček' svom pouzdanom veznjaku, kazavši da će Modrić igrati za Kraljevski klub onoliko dugo koliko sam bude želio.

Kopirati
Drag cursor here to close