Ima planova

Ancelotti: Nemam namjeru napuštati Real

''Živim dan po dan i ne znam što mi donosi budućnost, ali nemam namjeru napuštati Real prije nego mi istekne ugovor, a on traje do kraja lipnja 2024. godine''
Sport / Nogomet | 19. 12. 2022. u 21:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski nogometni strateg Carlo Ancelotti, inače trener madridskog Reala, demantirao je informacije kako je jedan od glavnih kandidata za izbornika Brazila.

''Živim dan po dan i ne znam što mi donosi budućnost, ali nemam namjeru napuštati Real prije nego mi istekne ugovor, a on traje do kraja lipnja 2024. godine. Ako me Real prije toga ne otpusti ja sam tu, u Madridu i to vrlo sretan'', rekao je u razgovoru za Radio RAI 63-godišnji trener Madriđana, prenosi Hina.

Nakon ispadanja u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Hrvatske reprezentacija Brazila je kraju privela priču s izbornikom Titeom, ali službeno još nije objavljeno ime njegovog nasljednika. Premda su brazilski mediji pisali kako je apsolutni favorit Portugalac Abel Ferreira, u posljednje se vrijeme spominjalo i ime Ancelottija

''Imam puno ciljeva s Realom. Kako ove sezone tako i do kraja ugovora'', kazao je Ancelotti koji se i kratko osvrnuo na Svjetsko prvenstvo i novog prvaka Argentinu.

''Njihov izbornik Scaloni je napravio izvanredan posao, makar ništa novo nije osmislio. No, Argentini svaka čast''.

Kopirati
Drag cursor here to close