Okršaj sa Milanom

Čačić: Želimo ostati vodeći u skupini

Dinamo u srijedu u 18.45 sati gostuje kod Milana, a u prvom kolu Lige prvaka slavio je protiv Chelseaja na Maksimiru.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2022. u 20:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Došli smo kao vodeća momčad skupine, a želimo ostati vodeći u skupini i nakon Milana, kazao je na milanskom San Siru na press-konferenciji trener Dinama Ante Čačić.

Dinamo u srijedu u 18.45 sati gostuje kod Milana, a u prvom kolu Lige prvaka slavio je protiv Chelseaja na Maksimiru.

"Utakmica protiv Chelseaja nam daje za pravo da vjerujemo da možemo sutra ponoviti isto takvo izdanje. Ako bude tako, onda će Milanu biti teško. Raspoloženje je dobro, vjerujem u igrače i momčad koja će sutra istrčati i s pravom se nadamo dobroj prezentaciji.

Moramo igrati obranu na svakom dijelu terena i biti koncentrirani kad protivnik napadau, a takvih će trenutaka biti. Pokazali smo protiv Chelseaja da možemo dobro reagirati u takvim situacijama. Milan je favorit, a iako smo autsajderi u skupini, mi protiv svakoga tražimo bodove, tražiti ćemo ih i protiv Milana", kazao je Čačić.

Utakmicu je najavio i kapetan Dinama Arjan Ademi.

"Znamo kakav slavni protivnik nas očekuje i nadam se da ćemo biti dobri kao i protiv Chelseja i da ćemo se sretni vratiti kući. Teško mi je kazati da li smo bolji nego 2019. godine kad smo zadnji put bili ovdje, ali sigurno smo iskusniji", rekao je Ademi, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close