Neuvjerljivi Ante

Čačić: Nismo bili mirni, neće nas u u ovim kvalifikacijama

"Sami smo se doveli u ovakvu situaciju i čeka nas teška utakmica u Ukrajini u kojoj moramo izboriti barem doigravanje", kazao je Čačić nakon šoka na Rujevici
Sport / Nogomet | 06. 10. 2017. u 23:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Nismo bili mirni i izgubili smo dva važna boda", kazao je za HRT nakon kvalifikacijske utakmice za SP 2018 s Finskom (1:1) u Rijeci izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić.

"Dali smo sve od sebe, igrači su se jako potrošili. Primili smo gol u samoj završnici jer nismo bili mirni i koncentrirani. Nedostajalo je mirnoće u tim zadnjim trenucima u obrani, ali i mirnoće u napadu.

Postigli smo željeni gol, a potom su uslijedili i problemi s Brozovićem i Mandžukićem, koji su nagomilali na zdrastvene probleme i otkaze i prije ove utakmice. Moj je dojam da nas je sreća napustila tijekom ovih kvalifikacija, kazao je Čačić u izjavi za HTV, dok je s tribina odzvanjalo "Čačiću odlazi".

"Plan je bio napasti i držati loptu u posjedu do završnice. Stvarali smo prilike, poluprilike i zabili taj gol. Da ne govorim koliko smo imali nesreće s ozljedama, neke su zamjene bile iznuđene. Teško je reći da Islanđani nisu zaslužili taj gol", rekao je Čačić, misleći valjda na Fince ...

"Sami smo se doveli u ovakvu situaciju i čeka nas teška utakmica u Ukrajini u kojoj moramo izboriti barem doigravanje. Moramo se usredotočiti i napraviti sve da se izvučemo, ali moramo vidjeti kakvo će biti zdrastveno stanje", zaključio je Čačić.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close