Nakon velike pobjede

Čačić: Nije bilo lošeg mjesta u momčadi

"Iluzorno bi bilo očekivati da ti ovakav protivnik ne uđe u priliku. Igrači su se držali 90 minuta i energetski smo bili u redu", dodao je Čačić.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2022. u 00:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Arsenala, Tottenhama, West Hama, Dinamo je uspio savladati Chelsea na otvaranju nove sezone Lige prvaka. U 13. minuti utakmice akciju Petkovića i Oršiča još na polovini Dinama završio je Orišić koji je pobjegao i zabio gol za veliku pobjedu. Nakon utakmice svoje mišljenje je dao Ante Čačić, iskusni trener Dinama.

"Znali smo da će se otvoriti ako budemo koncentrirani. Praktički nismo imali nijedno loše mjesto u momčadi. Rekao sam da je Chelsea drugačiji nego na otvaranju sezone, ovo su vrijedna tri boda. Ali vjerujte, ja sam već u Gorici. Imamo tešku utakmicu i moramo se prešaltati. Čestitam igračima koji su prihvatili sve što sam tražio od njih i zbog toga su nagrađeni", rekao je Čačić pa dodao:

"Ne bih rekao da su imali čistu situaciju. Bilo je pogrešaka, a imali smo i mi šanse preko Ademija, Ristovskog, par puta bili na dodavanje od ansi... Ali iluzorno bi bilo očekivati da ti ovakav protivnik ne uđe u priliku. Igrači su se držali 90 minuta i energetski smo bili u redu", dodao je Čačić.

Kopirati
Drag cursor here to close