U nedjelju u 21:30

Budimir najavio gostovanje kod Veleža: Trebamo biti hrabri

Iskusni obrambeni igrač Božo Musa, koji je postigao pobjedonosni pogodak u prošlom kolu protiv Tuzla Cityja, najavio je čvrstu i borbeni utakmicu protiv Veleža.
Sport / Nogomet | 18. 08. 2023. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Širokog Brijega nakon dvije pobjede na otvaranju sezone ide na teško gostovanje kod mostarskog Veleža, a susret je na rasporedu u nedjelju s početkom u 21:30 na stadionu Rođeni.

''Velež je jako kvalitetna momčad koja ima dobrog trenera. Igraju pressing, napadaju visoko i agresivno, a to je posebno vidljivo kada igraju na domaćem terenu. Dosta je teško igrati protiv njih. Gledao sam dvije utakmice koje su igrali protiv Zvijezde i Goška, isto tako sam pogledao neke utakmice koje su igrali protiv jačih protivnika prošle sezone i vidljivo je da potpuno drugačije igraju na domaćem i na gostujućem terenu'', ocijenio je trener Širokobriježana Marijan Budimir.

Dodao je kako očekuje naelektriziranu atmosferu i agresivnog protivnika.

''Moramo ih dobro analizirati i pripremiti se na sve izazove. Trebamo biti hrabri i pokazati želju da pobijedimo ovu utakmicu'', rekao je Budimir.

Naglasio je kako ima manjih kadrovskih problema zbog ozljeda.

''Nadam se da će nam se Bagarić uspjeti vratiti, Barišić je uhvatio ritam i već trenira s momčadi. Benić nam još uvijek nije spreman, ali se nadamo da će se i on brzo oporaviti'', kazao je trener Širokog.

Iskusni obrambeni igrač Božo Musa, koji je postigao pobjedonosni pogodak u prošlom kolu protiv Tuzla Cityja, najavio je čvrstu i borbeni utakmicu protiv Veleža.

''Velež je čvrsta i agresivna momčad koja visoko pritišće, pogotovo na domaćem terenu. Oni igraju žestoko na domaćem terenu nošeni energijom svojih navijača. Međutim, mi ćemo morati odgovoriti agresivnom i čvrstom igrom i nadam se da nećemo podleći atmosferi te da ćemo doći do bodova u Vrapčićima'', kazao je Musa.

Glavni sudac susreta bit će Haris Halkić iz Sanskog Mosta.

Kopirati
Drag cursor here to close